_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#5 Wysłany: 2017-03-07, 10:50
w tym FC spod piatki to indeksy cyferkowe takie imo z żopy
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
prezesso,
Machu, miałem, sprzedałem i na razie nie ciągnie mnie do niego
Sebastian, zbyt submarinerowy, jakby miał bezel z YM to inna rozmowa
Ratler Wściekły I, właśnie te indeksy i ring "robią" ten zegarek wg mnie
_________________ If in doubt, FLAT OUT!!!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#7 Wysłany: 2017-03-07, 11:04
ciemny ring zgodzę się przewężenia wskazówek przy ośce też ale cyfry są za duże i dla mnie z innej bajki - ani to stonowany pan w średnim wieku ani młodzieżowy hipster - tak jakby ktoś nie mógł się zdecydować
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#13 Wysłany: 2017-03-07, 17:05 Re: Co dalej???
>>>
Sentinel napisał/a:
(...)
Ale nie gram w totka
(...)
niebieski to mój kolor
(...)
A może coś innego?
Vostok Europe Anchar Automatic NH35A-5109246 - wysoka klasa materiałów, ponadczasowy design, mechanizm automatyczny Seiko NH35A na 24 kamieniach, a co najważniejsze ze względu na przystępną cenę dostępny także dla miłośników upływającego czasu, którzy nie tracą go na grę w "totka"...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
teston, miałem, sprzedałem i raczej nie wrócę, chociaż to bardzo fajny zegar jest
agaron, no właśnie, gdzie to kupić
kornel91, miałem GTS'a, a Hamilton mnie kusi, bo miałem już trzy i bardzo miło je wspominam
bladerunner, za duży na moją witkę