Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 03 Paź 2012 Posty: 1091 Skąd: Liegnitz
#1 Wysłany: 2017-02-05, 14:29 Przetarcie na kopercie delikatnie szczotkowanej.
Jak w tytule zauważyłem na swojej Stowie przetarcie na kopercie.
Prawe górne ucho.
Miejsce jest delikatnie szczotkowane.
Cape Cod raczej odpada- wyjdzie połysk i "lustro".
Szukać dobrego zegarmistrza albo fachowca na forum co by taką
"operację" przeprowadził ?
Opcja "nie ruszać" też będzie dobra bo mogę tylko spaprać ucho.
Jak jest podobny temat to proszę o przekierowanie.
teoretycznie sprzedawane są takie gąbki do szczotkowania. Opakowania po 3, każda ma różną grubość. Taka zaawansowana wersja starej metody z szorstką stroną gąbki do naczyń. Tylko musiałbyś najpierw próbować na innym przedmiocie by przetestować.
Może trochę zakryje ale trzeba uważać bo jak się zrobi odrobinę inaczej to ucho będzie się bardziej wyróżniać. No i chyba nikomu się jeszcze nie udało odnowić idealnie fabrycznego szczotkowania.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 03 Paź 2012 Posty: 1091 Skąd: Liegnitz
#5 Wysłany: 2017-03-26, 13:27
Jestem zadowolony.
Potrzebna jednak jest cierpliwość, delikatność obycia i ruch w kierunku szczotkowania.
Zaznaczam w moim przypadku muśnięcie było bardzo delikatne.
W sumie tylko szczotkowanie było naruszone nic więcej.
#7 Wysłany: 2017-03-26, 20:36
Teraz ujecie z innego aparatu w dziennym świetle i centralnie światło na prawe
górne ucho aby pokazać że nieregularna kreseczka już nie istnieje- mam patent
Zakładam działalność gospodarczą- regeneracja profesjonalna szczotkowanych kopert
_________________ Czas jest moim sprzymierzeńcem.
Ostatnio zmieniony przez Volturi 2017-03-26, 20:36, w całości zmieniany 1 raz