Pies czy kot?: pies
#546 Wysłany: 2017-04-04, 19:37
Zakładam, że koledzy mieli możliwość obejrzenia na żywo, by stwierdzić że AR wydaje się tandetny. Ja niestety nie miałem. Sądząc po zdjęciach jak dla mnie starszy wygląda lepiej.. choć na korzyść II ed. na pewno rozmiar. A BTW, może w obrębie Górnego Śląska ktoś dysponuje Navigatorem i chce się pochwalić jak wygląda?
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#547 Wysłany: 2017-04-04, 20:51
Koledzy powyżej (a zwłaszcza jeden ) to mają zboczenie* na punkcie szkieł
* bynajmniej nie twierdzę, żeby reszta była normalna
mam, na punkcie AR, przyznaje. I uwazam, ze fantastycznie sie laczyl AR w starej wersji z tarcza. dzieki ktorej ona zmieniala kolory. Przefantastycznie to wyglada I zegarek ma u mnie dozywocie (swoja droga moge tylko jeszcze raz Gerlachom podziekowac ze wyprodukowali tak ladny model). Kupilbym tez nowego, bo wiekszy by sie przydal, ale brak AR = dyskwalifikacja dla mnie
johnny_b2, ale on ma AR tylko że "bezbarwny" , ma też "lepszy"szafir bo wklęsło wypukły, taki który nie powoduje zniekształceń przy spoglądaniu na zegarek od kątem.
Svedos, widzialem. Wiem, ze szklo zdecydowanie lepsze. Co wiecej. Mam podobne we Frederique Constant. Piekne I fajnie to wyglada, no ale brakuje mi tej gry barw (albo jak to sie mowi)...
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#551 Wysłany: 2017-04-05, 14:57
jak czytam o takiej "fantastycznej" grze barw to mam przed oczami szkło od PZLki czyli
Svedos napisał/a:
johnny_b2, ale on ma AR tylko że "bezbarwny" , ma też "lepszy"szafir bo wklęsło wypukły, taki który nie powoduje zniekształceń przy spoglądaniu na zegarek od kątem.
Pies czy kot?: pies
#555 Wysłany: 2017-04-05, 20:28
Widzę wsadziłem chyba kij w mrowisko. Co oczy to inne odczucia tego AR. Powtórzę zatem mój apel - może ktoś chciałby pochwalić się "naocznie" swoim Navigatorem? Jestem mobilny w obrębie GOP.