Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#16 Wysłany: 2017-05-18, 17:59
Z_bych napisał/a:
Oj, chyba mimo wszystko raz... To chyba ten sam mechanizm jak w nowych accutronach?
Policzy jeszcze raz
Niech se sam policzy. Mam nowego Accutrona i to nie jest ten sam mechanizm. Taktowanie kwarca sie tylko zgadza 262,144 kHz. Sekundnik skacze 120x na minute, a sekundnik chrono tez nie jest taki plynny jak w nie-chrono. Na oko to jakies 6 razy na sekunde, a nie 16 jak w Accutronie, czy Precisioniscie.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Ostatnio zmieniony przez Erolek 2017-05-18, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Wszytko ok poza paskiem. Tragiczny. Jego miejsce to jest co najwyżej w koszu. Założyłem NATO. Już wolę to niż tamten niby pasek. Tak wiem, że bransoleta była by najlepsza ale tutaj wygrało skąpstwo
Chyba będzie trzeba jakiś pasek u szanownych kolegów zamówić
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#21 Wysłany: 2017-05-19, 10:25
Piszac o pasku masz na mysli toto carbonowe cos, czy ten niby-nato na rzepy?
Ten niby-nato jak sie go odopowiednio zalozy to jest swietny. Moim zdaniem sto razy lepszy niz bransoleta. Bransoleta do moonwatcha moim zdaniem pasuje jak piesc do nosa.
Zauwazylem, ze ogolnie Bulova w kwestii standardowych paskow czesto kuleje. Do Accutrona dodali cos tak okrutnego, ze parnisowe paski ze smiechozaurow sa przy tym luksusem.
U mnie zostaje na firmowym niby-nato.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Wszytko ok poza paskiem. Tragiczny. Jego miejsce to jest co najwyżej w koszu. Założyłem NATO. Już wolę to niż tamten niby pasek. Tak wiem, że bransoleta była by najlepsza ale tutaj wygrało skąpstwo
Chyba będzie trzeba jakiś pasek u szanownych kolegów zamówić