Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#95 Wysłany: 2017-06-09, 17:15
Nie jest źle ale doopska nie urywa
Tak na szybko:
Pierwsze wrażenie:
1. Duży a w zasadzie gruby i dość ciężki-fajny
Koperta w całości szczotka.
Koronka od wskazówek sygnowana.
2. Pasek dość tandetny, skrzypi jak stara szafa i już obdarty a nawet jeszcze nie zapięty na ręku.
... a to przez to wycięcie w kopercie ... i powiedzcie na hus to jest
Dwa rzędy dziurek na pasek in plus
Klamerka też badziew, mimo loga to lepszą bym se zagiął z blachy i wypiłował w szkole na praktykach w 96r.
W uszach 24 mm. i nie mam co załadować
Prezes masz coś?
3. Tarcza, indeksy
Na pierwszy rzut oka OK, chociaż logo wydaje się przymałe przy tak dużych cyfrach które mogłyby być grubsze a tak wyglądają na malowane a nie na nakładane
Na ich obwódkach jest srebrna powłoka, na pierwszy rzut oka nie podobało mi się to ale w słońcu rewelacja
Luma w niektórych miejscach powinna być staranniej nałożona.
Wskazówki imo powinny być polerowane a nie szczotkowane tak jak wsk. sek. gdzie wygląda to o niebo lepiej
Czarny kolor tarczy poprawny i nawet nie patrzyłem dokładnie w specyfikację ale AR toto chyba nie ma
c.d.n.
MOD: poprawiłem fotkę
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2017-06-09, 17:31, w całości zmieniany 11 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#97 Wysłany: 2017-06-09, 18:06
... dalej
4. Wykopali za duże dziursko na oglądanie werku, jakby było co a przez to widać po bokach puste przestrzenie gdzie tylko wiatr hula od wahnika
A jak jesteśmy już przy rzeczonym wahniku to jego praca jest głośniejsza niż teścia traktor marki władimirec
No ale chociaż kręci się swobodnie przy najmniejszym ruchu.
Jak fest zakręcisz i nabierze obrotów to czujesz jak ręka Ci lata - powaga
5. Pudełko bardzo porządne, choć wolałbym więcej staranności przy zegarku niż pudle
A ta mała biała karteczka to instrukcja obsługi - zapis na jakiej stronie jest
6. Więcej zdjęć
Generalnie zegarek podoba mi się ale ciężko go jakościowo oceniać po ostatnim zakupie X-a
Jak znajdę dla niego odpowiedni pach to powinien cieszyć i będę nosił
Tylko czy ta głośna praca wahnika nie będzie mi przeszkadzać
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2017-06-09, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Cze 2016 Posty: 223 Skąd: Kraków
#101 Wysłany: 2017-06-09, 18:45
tomaliusz, Nie pocieszyłes tym opisem Jedyne co w moim będzie lepsze to brak wahnika i ładnie wypełniony dekiel Najwyżej sprzedam i kupię stenka w brązie