Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#52 Wysłany: 2017-06-23, 22:26
>>>
Reggie napisał/a:
Ano właśnie już mierzylem parę pasków i jednak guma najlepiej leży.
Gdzieś mam jeszcze fotki z nato to wrzucę
Do "nurkowych" czasomierzy jak najbardziej pasują paski silikonowe, ale niekoniecznie w mało męskim, oczywiście w moim subiektywnym odbiorze, białym kolorze...
Jedynym znanym mnie wyjątkiem od tej nie tylko "zegarkowej" reguły jest Vostok Europe Anchar...
Jednak zgodnie z łacińską sentencją: "De gustibus non est disputandum", o gustach się nie dyskutuje...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#58 Wysłany: 2017-06-30, 20:36
bladerunner napisał/a:
>>>
Reggie napisał/a:
Ano właśnie już mierzylem parę pasków i jednak guma najlepiej leży.
Gdzieś mam jeszcze fotki z nato to wrzucę
Do "nurkowych" czasomierzy jak najbardziej pasują paski silikonowe, ale niekoniecznie w mało męskim, oczywiście w moim subiektywnym odbiorze, białym kolorze...
Jedynym znanym mnie wyjątkiem od tej nie tylko "zegarkowej" reguły jest Vostok Europe Anchar...
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#60 Wysłany: 2017-07-01, 09:12
>>>
Reggie napisał/a:
No właśnie nato było spoko na czarnej, ale te paski czerwone mnie wkurzały
Tak jak wcześniej pisałem, to moim oczywiście subiektywnym zdaniem, do "nurkowych" czasomierzy najbardziej pasują paski silikonowe.
Kolorystyka jest oczywiście kwestią gustu, ale powinna właściwie komponować się z tą, jaką posiada tarcza i bezel...
Natomiast wspomniane paski NATO, szczególnie te w paski, to nie jest chyba najlepszy wybór...
Słoniu napisał/a:
Chyba se na imieniny kliknę
Byłby to zapewne bardzo udany prezent, a więc może udałoby się kogoś namówić, żeby wpadł na taki, bez wątpienia wspaniały pomysł...
PS.
Pozwolę sobie jeszcze zaprezentować rzeczony czasomierz w temacie ¤ Co Ci ostatnio wpadło w oko...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...