Ma tę przewagę, że ma auto podświetlenie reagujące na ruch ręki co się przydaje jak jeździsz po zmroku. Nie musisz naciskać przycisku by podświetlić ekran.
Sam używam odmiany w negatywie G-7710
[ Dodano: 2017-07-07, 18:53 ]
Czas Ci zmierzy, prędkość, dystans, trasę na mapie wyrysuje, tętno sprawdzi, deszcz mu nie straszny a i godzinę poda. Bez pasa HR w budżecie, z pasem lekko ponad.
Ma tę przewagę, że ma auto podświetlenie reagujące na ruch ręki co się przydaje jak jeździsz po zmroku. Nie musisz naciskać przycisku by podświetlić
ekran.
Sam używam odmiany w negatywie G-7710
podoba mi się ten 7710, ale ten hipsterski przez goTomek pokazany też ,jeśli prawdą jest iż ze stali wykonany...mam tez pytanie z puli dodatkowej : Mogę kupić od koleżki Timexa militarne za 100zlotych, ale on mówi ze wymienił baterie i ze troszkę zegarek spóźnia , czy da się to wyregulować?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#11 Wysłany: 2017-07-10, 12:46
Nie wiem, czy jeszcze dostępny - ale w budżecie by był - i spełnia wszystkie wymagania "na rower" (i nie tylko). Sam mam dwa Suunto i kilka G-shocków, ale Suunto zdecydowanie się nadaje do tego typu aktywności...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 59 Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 383 Skąd: Gdynia
#12 Wysłany: 2017-07-10, 13:35
Proponuję tego:
Co prawda trochę ponad budżet , ale będziesz miał na rower, na żagle, na wodę, pod wodę, w góry, doliny i dużo więcej. Jakbyś kupował do każdej aktywności oddzielnie, to ten Garmin to taniocha! Będziesz Pan zadowolony Wiem, bo mam.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 59 Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 383 Skąd: Gdynia
#14 Wysłany: 2017-07-10, 20:05
bert69 napisał/a:
robinp, jakiś sznurek do tego Garmina Byś podał
Jeśli masz na myśli zakup, ja brałem tu
A recki najciekawsze, przynajmniej dla mnie, znalazłem na YT. Jak znajdę trochę wolnego, to postaram się popełnić.