Jeżeli data jest kluczowa to stawiałbym na szaraka. Mam i uwielbiam!
Svedos, o ile mnie pamięć nie myli, niedawno nabył jakiegoś przezajefajnego pilota na 6498 (świetna prosta tarcza i normalny mechanizm bez fejkowych szlifów) ale nie mogę znaleźć fot. No tyle że on nie ma daty.
Mezaliansa miałem i podobał się bardzo ale pożegnaliśmy się bez żalu. Żadko co mnie ta wqwia jak szkło zegarkowe działąjące jak soczewka. To szkiełko tak załamuje światło, że dla mnie psuje cały jego urok. Koperta świetna, tarcza i wskazówki też. Pięknie świeci. Fajnie umieszczona data ale to szkło to kaka demona
Ja proponuję szaraka :>
Chociażby z tego względu, że jest na bardzo dokładnym i dobrym werku ST-25. A to jest bardzo istotny argument :>
Akurat ta miyota w Mezaliansie też jest spoko, wręcz mam wrażenie że to jednak jest właśnie Miyota a nie jej klon. Co nie zmienia faktu, że ST25 jest lepszy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#25 Wysłany: 2010-10-14, 20:03 Re: Jaki PILOT? Potrzebna pomoc w decyzji.
kubama napisał/a:
Svedos, o ile mnie pamięć nie myli, niedawno nabył jakiegoś przezajefajnego pilota na 6498 (świetna prosta tarcza i normalny mechanizm bez fejkowych szlifów) ale nie mogę znaleźć fot. No tyle że on nie ma daty.
Rudolf - wielu tak ma tyko pamiętaj jedno - kiedy ty mówisz do Boga to jest to modlitwa i uchodzisz za pobożnego ale kiedy Bóg mówi do ciebie to uchodzisz za wariata