Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#1 Wysłany: 2017-09-22, 14:26 Tissot na 40 lecie? :D
Hejka, jako że za kilka miesięcy przekroczę nieubłaganie ten wiekowy RUBIKOŃ pomyślałem, że może sprawię sobie z tej okazji jakiś prezent. Myślałem, myślałem.... i zgadnijcie co wymyśliłem
Po przesianiu pewnych opcji na placu zainteresowań pozostały dwa modele: Tissot PRS 516 oraz Tissot le locle ( mam już jeden, ale z giloszowaną tarczą)
Czy te modele są gdzieś jeszcze do dostania w takim dokładnie wydaniu jak na foto?
Nie mam parcia, mogą być też inne propozycje, chociaż jak mówiłem jakoś te oko ciągną
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2017-09-22, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 8 razy Wiek: 63 Dołączył: 07 Wrz 2017 Posty: 1150 Skąd: trzecia planeta
#3 Wysłany: 2017-09-22, 16:19 Re: Tissot na 40 lecie? :D
Hogg napisał/a:
Hejka, jako że za kilka miesięcy przekroczę nieubłaganie ten wiekowy RUBIKOŃ pomyślałem, że może sprawię sobie z tej okazji jakiś prezent. Myślałem, myślałem.... i zgadnijcie co wymyśliłem
Po przesianiu pewnych opcji na placu zainteresowań pozostały dwa modele: Tissot PRS 516 oraz Tissot le locle ( mam już jeden, ale z giloszowaną tarczą)
Czy te modele są gdzieś jeszcze do dostania w takim dokładnie wydaniu jak na foto?
Nie mam parcia, mogą być też inne propozycje, chociaż jak mówiłem jakoś te oko ciągną
E tam łamage sobie kup, jak nie styka na nową to zrób sobie pasówkę, a Santino pewnie pomoże w zamówieniu tarczy z osobistym akcentem to dopiero będzie pamiątka,
albo sam zrób pasówkę od podstaw
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#5 Wysłany: 2017-09-22, 18:43
Ja wiem, że tutaj sam drugi sort i pijaki, szczególnie że piątek wieczór , ale piszcie na temat a nie łomegi itd. Jak już to Rolniks, ale póki co poza zasięgiem