Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#1 Wysłany: 2017-12-01, 07:38 Zegarek na 40 urodziny....
No Pany, nieubłaganie zbliża się ... Nie, nie koniec... Początek kolejnej dekady życia Bo co tu powiedzieć
Jako że każdy pretekst jest dobry, żeby dokonać kolejnego zakupu zegarkowego, to łapiąc się tej idei postanowiłem przynajmniej rozważyć opcję zakupu zegarka/zegarków (max 2 szt) na 40-stkę.
Niestety, budżet posiada ramy finansowe I suma summarum myślę że nieprzekraczające 4 tys zł
Moich kilka typów, ale moje propozycje ograniczam jedynie ze względów czasowych, bo zegarków jest cała masa.. Tylko co tu wybrać? I dlaczego... Na co dzień chodzę w garniturach lub chinosy/marynarka czyli bardziej skłaniam się ku opcji eleganckiej, super gdyby od razu była bransoleta na zegarku.
Poniżej kilka typów, kolejność przypadkowa, aczkolwiek nr 1 strasznie mi się podoba (widzę oczywiście pewne podobieństwo do jednego z moich Seiko: fff
Proszę koledzy o Wasze typy i propozycje. Na pewno musi być automat,a wielkość max 44 mm
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2017-12-01, 07:39, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 6031 Skąd: PL
#4 Wysłany: 2017-12-02, 11:38
Na swoją 40 nie kupiłem niczego co może mieć każdy, w dowolnej chwili. Niczego co leży w sklepach. Uznałem taki zakup za... trywialny.
Budżet miałem dużo mniejszy. I po miesiącu trafiłem w fajnej cenie Omegę w bardzo dobrym stanie, swoją równolatkę. I jestem bardzo z tego zakupu zadowolony.