Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#20 Wysłany: 2017-12-17, 18:43
ja tam choruje na PO GMT, wiec jakbym chcial taki piniondz wydac na jeden zegar, to pewnie jednak swatcha bym kupil
[ Dodano: 2017-12-17, 18:44 ]
a, no i jeszcze portulagczyk, chociaz nie wiem, ile kosztuje. Inzyniera od IWC nie rozumiem - nic w tym zegarze nie uzasadnia ceny jak dla mnie.
Hmm, IWC Inge- zegarek dla inżynierów (wszak jestem), najlepsza chyba bransoleta, idealny rozmiar, wystarczające WR, Gerald Genta, historia, uniwersalność, no i to, że IWC.
_________________ Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.
Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#24 Wysłany: 2017-12-18, 08:29
Cytat:
Hmm, IWC Inge- zegarek dla inżynierów (wszak jestem), najlepsza chyba bransoleta, idealny rozmiar, wystarczające WR, Gerald Genta, historia, uniwersalność, no i to, że IWC.
No bo ten ExII... Powiem szczerze, że podobnie spać nie daje jak Inge... Chyba jeszcze trochę dozbieram. Poza tym patrząc na aspekt ekonomiczny to mniejsza strata będzie przy sprzedzży Ex niż Inge a parę tysi piechotą nie chodzi.
_________________ Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.
Hehe, pasti, Kontiki nie jest na sprzedaż. Właśnie trafiła do spa gdzie podreperują jej serce i ciało Oby tylko następny zegarek tak cieszył jak Kontiki właśnie...