Widzę, że święcie przekonany jesteś o mojej winie.
Nie złapałem się na tym, aby miał odkręconą koronkę.
W poniedziałek zanoszę zobaczymy co powiedzą, poinformuje.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 56 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 6933 Skąd: 3City
#18 Wysłany: 2018-03-03, 17:54
wues89, No tak, bo Seiko raczej papy nie wypuszcza, najsłabszym elementem zegarka zawsze jest nosiciel A twierdzę tak opierając się na własnych przygodach
_________________ Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#22 Wysłany: 2018-03-04, 09:32
Moim zdaniem w pierwszej wersji wskazówki idealnie oddawały ducha tego zegarka: właśnie dwa samurajskie ostrza Ale żeby nie było: teraz też mnie męczy trochę nowy Seiko Samurai w wersji pepsi
PS
Żeby nie mnożyć wątków ponad miarę:
- czy obecnie jest wersja nowego Samuraja pepsi w tytanie?
- sprzedawane są zarówno na gumie jak i na kajdanie? Ile mają w uszach?
- gdzie warto takie coś kupić? W Polsce, na Sky czy jeszcze gdzie indziej?
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2018-03-04, 09:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie ma nowych Sammych w tytanie. Jeszcze, mam nadzieję.
Niektóre wersje są na gumie, niektóre na bransie. Pepsi jest defaultowo na gumie, chyba. Sprawdź sobie.
Swojego kupowałem na Creation Watches, ale zrobisz jak zechcesz. Nie będę Ci układał życia.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2018-03-04, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#25 Wysłany: 2018-03-04, 20:20
chomior napisał/a:
Nie ma nowych Sammych w tytanie. Jeszcze, mam nadzieję.
Niektóre wersje są na gumie, niektóre na bransie. Pepsi jest defaultowo na gumie, chyba. Sprawdź sobie.
Swojego kupowałem na Creation Watches, ale zrobisz jak zechcesz. Nie będę Ci układał życia.
Chomior , ale mi wywód zrobiłeś.... Sen Sei prawie