Pies czy kot?: pies Pomógł: 6 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2015 Posty: 597 Skąd: Kielce
#1 Wysłany: 2018-03-26, 15:22 Który Wostok?
Zbliżają się moje urodziny, żoną zastanawia się nad prezentem, więc delikatnie zasugerowałem 😀 Kwestia który. Samolocik jest tak brzydki, że aż mi się podoba. Łódź podwodna bardziej klasyczna. I nie mogę się zdecydować.
Druga kwestia. Słyszałem, że w tych modelach często podczas nakręcania koronka odpada od wałka. Czy to prawda?
Poniżej oba brzydale.
Pomógł: 8 razy Wiek: 63 Dołączył: 07 Wrz 2017 Posty: 1150 Skąd: trzecia planeta
#6 Wysłany: 2018-03-26, 16:24 Re: Który Wostok?
Capek napisał/a:
Zbliżają się moje urodziny, żoną zastanawia się nad prezentem, więc delikatnie zasugerowałem 😀 Kwestia który. Samolocik jest tak brzydki, że aż mi się podoba. Łódź podwodna bardziej klasyczna. I nie mogę się zdecydować.
Druga kwestia. Słyszałem, że w tych modelach często podczas nakręcania koronka odpada od wałka. Czy to prawda?
Poniżej oba brzydale.
Poniżej oba brzydale.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#8 Wysłany: 2018-03-26, 16:37
Capek
Mnie najbardziej podobają się подводные лодки i to tym bardziej, że w jednym ze sklepów internetowych są oferowane w wyjątkowo atrakcyjnej cenie...
diver
Cyferblaty w niebieskim kolorze prezentują się niezmiernie interesująco, a co do omawianych problemów technicznych, to osobiście się z nimi nie zetknąłem...
Miałem wcześniej kontakt z kilkoma podobnymi modelami i być może po prostu dopisywało mnie wtedy zegarkowe szczęście...
obik
Bardzo interesujący czasomierz, z pewnością wart przybliżenia w dziale » Północna Granica...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-03-26, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#13 Wysłany: 2018-03-26, 19:40
>>>
Dorian06 napisał/a:
Te som brzytkie. Bardzo.
(...)
W fascynującym świecie męskich zegarków, to przecież nie ich uroda ma dla ich użytkowników zasadnicze znaczenie...
bandi napisał/a:
(...)
coś w deseń jak bladerunner ostatnio nabył
(...)
Zachęcony słowami Kumotra pozwolę sobie ponownie zaprezentować mój ostatni zegarkowy nabytek, czyli Komandirskie K-35...
Capek napisał/a:
(...)
Tylko nie wiem czy budżet na to pozwoli. A tamte są w niezłych cenach.
Wiele podobnych modeli jest obecnie w niezłych cenach, a wyjątkowa promocja może się przecież niebawem skończyć lub stać się mniej atrakcyjna dla potencjalnych nabywców...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-03-26, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 6 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2015 Posty: 597 Skąd: Kielce
#14 Wysłany: 2018-03-26, 19:55
Machu napisał/a:
Pierwszy jest paskudny, ale w taki interesujący sposób, także niech będzie ten
Czemu mnie nie dziwi, że akurat ty wybrałeś samolocik
Cytat:
P.S. A nie lepiej jakiegoś Parnisa w tej cenie Bo zakładam, że kosztują podobnie...
Za 120 martwych królów to trochę ciężko
bladerunner napisał/a:
Zachęcony słowami Kumotra pozwolę sobie ponownie zaprezentować mój ostatni zegarkowy nabytek, czyli Komandirskie K-35...
Widziałem. Fajny
bladerunner napisał/a:
Wiele podobnych modeli jest obecnie w niezłych cenach, a wyjątkowa promocja może się przecież niebawem skończyć lub stać się mniej atrakcyjna dla potencjalnych nabywców...