Pod każdym względem, oczywiście moim subiektywnym zdaniem, jest to wyjątkowo piękny czasomierz: przejrzysta tarcza, wyraziste wskazówki, stylowa koperta, elegancka bransoleta...
<<<
Nic dodać, nic ująć
Masz dobry gust Kolego
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Postaram się zaprezentować swoją Certinę w temacie » Pokaż co masz dziś na nadgarstku...
Korzystając z nadarzającej się okazji pozwolę sobie przypomnieć, ze Szanowny Kumoter nie raczył zaspokoić mojej ciekawości wyrażonej przez pytanie zadane we wspomnianym temacie
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-08-06, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#20 Wysłany: 2018-08-06, 12:44
>>>
Szymon napisał/a:
Korzystając z nadarzającej się okazji pozwolę sobie przypomnieć, ze Szanowny Kumoter nie raczył zaspokoić mojej ciekawości wyrażonej przez pytanie zadane we wspomnianym temacie
Szanowny Kumotrze pozwolę sobie zwrócić uwagę, że jest to forum zegarkowe, a nie lingwistyczne...
W związku z powyższym nie uważam za stosowne dalsze rozwijanie wspomnianego wątku...
PS.
Oczywiście mogę zaspokoić Twoją ciekawość, jednak mogę uczynić to jedynie w formie PW...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-08-06, 12:48, w całości zmieniany 1 raz