#1 Wysłany: 2018-09-27, 21:30 PONTVS Hydra - co sądzicie?
Kumotrzy!
Sprzedałem "Żabola" i żałuję... Chcę jakiegoś brązowego nurka.
W oko wpadł mi Pontus Hydra, kosztuje niewiele i podoba mi się stylistyka, ale... kupiłem ostatnio Arsenala od MV, który wygląda prawie identycznie (tylko bardziej stalowo ) i raczej zostaje.
Macie jakieś inne typy na brązowego nurka (raczej odpoada stylistyka suba)?
Kurde, kuszące... Mój problem z Żabolem był taki, że strasznie mi się podoba, ma mnóstwo smaczków, ale jak miałem, to na nadgarstku zagościł ze 3 razy. Ale się zastanawiam
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#7 Wysłany: 2018-09-28, 10:50
Sprawdzałem wczoraj z ciekawości i nie ma Żabola już w magazynie.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
O ile koperta teggo Pontvsa mi się podoba, o tyle tarcza już jakoś nie bardzo... Chyba padnie na Combat Suba od Glyciny A Pontvs wpadnie jak pojawi się na rynku wtórnym.