#1 Wysłany: 2018-12-05, 14:35 Paska do orient stara szukam ale pomysłów mi brak
Mam takiego orient stara
ma z tego co kojarzę 21mm w uszach, zima przyszła pomyślałem że go na jakiegoś pasiora wrzucę. Pytanie tylko na jakiego. Krokodyl czy gładki? Czarny czy może brązowy? na prosto czy z łukiem żeby był bardziej wpasowany w kopertę? No i nie wiem też gdzie się rozglądać za sklepami (znacie coś fajnego do polecenia w PL? ) czy lepiej prosić kogoś by uszył? (ale z fot które widziałem najlepiej wyglądają paski z lekkim wypełnieniem przy uszach) Pomożecie coś dobrać?
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2018-12-05, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem brąz I ja bym jednak szył na zamówienie, bo porządny pasek w PL ciężko kupić, a za granicą... w zasadzie cenowo wyjdzie podobnie jak uszycie. A przynajmniej wybierzesz sobie skórę, rozmiar i sposób szycia jaki sobie wymyślisz
A tak btw. jak już będziesz miał to koniecznie wrzuć zdjęcie do tego wątku, bo nie widziałem jeszcze tego zegarka na pasku
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#3 Wysłany: 2018-12-05, 14:51
To Reda już passé
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#4 Wysłany: 2018-12-05, 15:14
A dlaczego czarny albo brąz Ja bym wziął granatowy, jak robisz na zamówienie u kolegów to żaden problem
Kurna, no nie wiem
Przymierzałem różne paski do mojego oesa, i zawsze słabo było
W sieci też jeszcze ładnego połączenia nie widziałem.
Po mojemu ten zegar jest stworzony do bransy. I mówię to jako fan pasków
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#9 Wysłany: 2018-12-06, 21:48
Kolorystycznie i fakturowo fajnie, ale jakis za delikatny ten pasek z linka - to niby nie jest duzy zegarek, ale ja bym cos masywniejszego dał bo przy uszach z boku tak średnio wyszło ....
No i tu sie musze (wyjątkowo ) zgodzić. Zegarek niby nie jest duży, ale jednak klockowaty. Na pasku elegancie wygląda to źle.
A gruby pas to nie wiem czy do konwencji zegarka będzie pasował
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#14 Wysłany: 2018-12-07, 08:56
Sebastian napisał/a:
Kurna, no nie wiem
Przymierzałem różne paski do mojego oesa, i zawsze słabo było
W sieci też jeszcze ładnego połączenia nie widziałem.
Po mojemu ten zegar jest stworzony do bransy. I mówię to jako fan pasków
Tu się zgadzam w 100% z Sebastianem, też wolę zegarki na paskach ale nie w tym OS'sie