Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#1 Wysłany: 2018-12-20, 11:55 Z serii "który?"
Chce sobie zrobic dobrze na koniec roku i mam takie 3 sztuki na oku, każdy w innym stylu.
1. Tissot Visodate. Ten zegarek chodzi za mną od dłużeszego czasu, niby taki zwyklak dziadkowy, ale caly czas mi sie podoba. Z podobnych mam tylko Seiko Presage .
2. Casio Square Full Metal. Przyciagnął moją uwagę jak zaden inny Kazik. Nigdy nie przypadalem za Casio bo odstraszaly mnie plastikowe obudowy, w rezultacie nie mam zadnego Casio w posiadaniu
3. Certina DS PH200m. Vintage nurek z plastikowym mechanizmem. Nurków ci u mnie dostatek, ale ten jest troche inny niz wszystkie
No więc, który?
Ostatnio zmieniony przez muchacho_ 2018-12-20, 11:57, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 7 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2013 Posty: 1145 Skąd: Bydgoszcz
#13 Wysłany: 2018-12-20, 12:38
Ciężki wybór, każdy z innej parafii i na swój sposób fajny ale jednak Kazio, chociaż chyba żal by mi bylo go w robocie obijać, jak Rangemana obijam Ale fajny jest