jak chcesz wiedziec czy jutro bedziesz mógł założyć zegar
A to rano nie można spojrzeć? Szczerze nie widzę żadnej wartości dodanej w tym, że będę dzień wcześniej wiedział czy będę musiał ustawić zegarek czy nie. A zwłaszcza, że decyzję o tym, który założę podejmuję spontanicznie rano, bez planowania dzień wcześniej.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
Nie przypominam sobie żebyś miał jakieś Iwuce z 7-dniową rezerwą, więc zakładając, że zegarek ma +/- dwa dni rezerwy to chyba pamiętasz co nosiłeś i co jeszcze "pochodzi" do rana
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Fazi, mustaleń o jednym, pisałem o drugim. Dzięki za zrozumienie
Zegarek z twojego linka to nie ten sam, ale liczę ze będzie miał. Chyba biorę
[ Dodano: 2019-01-06, 22:35 ] Michał, no nie całkiem bo nie wiesz czy nosząc w biurze wystarczająca nakręciłeś aby „dożył” rana. Już kilka razy mi się osobiście tak stało. Mając rezerwę masz pewność
johnny_b2, tu się z Tobą nie zgodzę. Mając poprawnie działający mechanizm nie ma szans, żebyś go nie nakręcił przez 8h na full, nawet podczas pracy biurowej
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#21 Wysłany: 2019-01-07, 08:17
A jak zakładasz zegarek na krótszy czas, np. wychodzac na parę godzin gdzies z domu już po powrocie z pracy i nastepnego dnia chcesz mieć nakręcony
Tutaj nie ma reguł, mamy różne przyzwyczajenia i dlatego dla jednych coś moze być użyteczne a dla innych już nie.
opisują, że szkło z antyrefleksem jest, więc możesz chyba brać (ale les vauberts, jak w tytule wątku, a nie les coś_tam coś_tam, jak w poście piszesz)
Biały wygląda świetnie, data się zlewa z tarczą i nie wali tak po oczach.
[ Dodano: 2019-01-07, 08:30 ]
johnny_b2 napisał/a:
Woytec, cena poniżej 1800zl. ML są piękne ale w wersji automatic to koszt paru tysięcy. Nie ma co porównywać.
Nie wiem tylko czy szkło w edox ma antyrefleks czy nie. Oczywiście nikt nigdzie nie pisze o takich „szczegółach” . Edox na fb nie raczył odpowiedzieć. Ktoś ma może model les valgranges (jakikolwiek) i może sprawdzić?
Jeśli dobra cena to nie ma co się zastanawiać, ML od jakiegoś czasu wysoko się cenią
WR jest, tylko kolor radziłbym jednak biały ale to już jak tam uważasz