Normalnie go podważasz tylko potem uważaj z oringiem jak źle go wlozysz to, trzeba nowy. Ja zepsułem i, zamawiałem z anyro. Gdzieś powinna być delikatna szczelina do podważenia.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2019-02-20, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Na razie nic nie kombinuję, nie wiem czemu, wydawało mi się, że to koperty typu monoblock. Dopiero po zakupie, zobaczyłem pod lupą, że jest widoczna szczelina.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#6 Wysłany: 2019-02-20, 21:31
kornel91 napisał/a:
Normalnie go podważasz tylko potem uważaj z oringiem jak źle go wlozysz to, trzeba nowy. Ja zepsułem i, zamawiałem z anyro. Gdzieś powinna być delikatna szczelina do podważenia.
Pamiętam, teraz za te jajecznicę nawet połowę nie dam
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Pamiętam, teraz za te jajecznicę nawet połowę nie dam
Nie dawaj bo nie jest do sprzedania
Nowa uszczelka jest więc szczelność zachowana
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos