Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2019-09-24, 08:18, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#9 Wysłany: 2019-09-29, 22:06
Mała aktualizacja.
Te nowe piątki macalem.
Słabo to wygląda. Sama tarcza i koperta ok, ale WR100 i brak zakrecanej koronki, przy tej cenie...
Jakby one były po 600 zł to rozumiem ale tak, to 🤔
Ponadto bordowy wpada we fiolet i wygląda babsko, niebieskie mają jakby matową folię na tarczy - przypadłość większości niebieskich tarcz że szlifem.
Jak ktoś widział niebieskie BIG mako to wie o czym mówię.
Na polu walki został San Martin - tylko nie wiem jaki kolor i ewentualnie kiedyś szary Samurai i borealis.
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2019-09-29, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Ten potencjalny nowy zestaw słaby IMO. Jedyny nad którym bym się pochylił to czerwony Seikacz. Jak chcesz koniecznie wymienić sztuka w sztuke, to ja bym zrewidował dostępne opcje, a jak miałby wskoczyć ten czerwony to bym sobie je zostawił a on raczej nie będzie finansowo trudny do dźwignięcia, więc może być kolejnym w pudle.
Ale to jest moja opinia po wczuciu się w rolę mam taki zestaw i chcę wymienić na taki - znaczy możesz tę opinię mieć.... no wiesz gdzie
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#12 Wysłany: 2019-09-30, 06:13
Ten czerwony seikacz to slabizna.
Już prędzej San martina wezmę ale ogólnie masz rację.
_________________ Skate or die!
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#13 Wysłany: 2019-09-30, 06:50
Jak chcesz czerwony to będę miał jeden do obmacania na zlocie. Co prawda w czarnej kopercie ale tarcza jest świetna