A to ma koronkę od wewnętrznego bezela która działa bez odkręcania, bo tak na szybko trochę ciężko znaleźć informacje filmowe. Już widziałem, ale do legend diver ten tego w mojej opinii nie miał startu:/ Ale tak przy okazji to czy ktoś ma informacje o rzetelności royal-watchh na allegro, bo w razie czego mają ten zegarek.
Pytanie czy zegarki legitne mają, bo akurat Nowa Huta to mi się pozytywnie kojarzy z dotychczasowych pobytów:). A ktoś może miał do czynienia z Longines Heritage Diverem, bo coś kiepsko ze znalezieniem recenzji tego modelu w wersji dwukoronkowej:/
Pleamara bym przygarnął, oj tuliłbym, nawet nie do codziennego noszenia(problem z chętnymi do odsprzedania:/).
Polaris wymieniałem, ale chciałbym mieć nerki, bo może się zdarzyć, że żonka pozwoli się jeszcze piwa napić w ramach ratowania nerek. A tak to nie będzie pretekstu;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#42 Wysłany: 2019-10-15, 22:10
Thall napisał/a:
Wszystko ładnie pięknie, ale chcę by było prestiżowo. Nie tylko żeby było wstydu przed Ryśkiem, ale Rysiek nie ma mieć dużo lepszego;)
Jak ma przedłużyć i podtrzymać przynajmniej do 55 roku życia (potem będzie potrzebny droższy to IMHO tylko "Żiżer Lakrod" Polaris i to bez daty, bo ta psuje.
Tu jest pięknie pokazany https://youtu.be/JOtm_LSKD78
Jak za drogi to poczekaj na nowe kompresory od Dana Henrego DH1970 za +-250$ - mają być niedługo w różnych kolorach i jeszcze bardziej zajebiste niż pierwszy wypust.