Idzie w dobrym kierunku. Stylistyka Orisa i Dugeny super. Właśnie taki rozmiar, kolorystyka tarczy mnie interesuje
Co do obłości, po przemyśleniu dopuszczam i taką opcję, ale pod warunkiem, że nie są one zbyt przesadzone. Zatem zegarki typu Kemmner czy pokazany Christopher Ward łapią się do konkursu
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29439 Skąd: KrK
#22 Wysłany: 2019-10-22, 15:39
Buczo napisał/a:
...
Co do obłości, po przemyśleniu dopuszczam i taką opcję, ale pod warunkiem, że nie są one zbyt przesadzone. Zatem zegarki typu Kemmner czy pokazany Christopher Ward łapią się do konkursu
Brawo Ty.
Teraz tylko budżet podnieś i Cartier Tank będzie.
Krzysztofie mój drogi... Chodzę w tym zegarku chyba najczęściej ze wszystkich, które mam. A to znaczy 2-3 razy w tygodniu. Sam zegarek mam pewnie ze 3 lata. Rysy na nim nie ma, o pokruszonych ogniwach nie wspominając. Punktualność dalej utrzymuje na poziomie +3 s/doba. Sprawdzona dwa tygodnie temu na chronokomparatorze
Co do naprawy - z kwarcami jest podobno problem z serwisem, z mechanicznymi raczej nie, bo dlaczego. Chyba, że zegarmistrz patrzy na markę