Posypało się propozycji. Dziękuję wszystkim za odzew, ale chyba zmieniam koncepcję. W sąsiednim wątku wyczytałem, że Dan Henry 1970 wraca do sprzedaży i tym razem na 100% muszę go kupić
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#35 Wysłany: 2019-10-31, 13:59
Buczo napisał/a:
Posypało się propozycji. Dziękuję wszystkim za odzew, ale chyba zmieniam koncepcję. W sąsiednim wątku wyczytałem, że Dan Henry 1970 wraca do sprzedaży i tym razem na 100% muszę go kupić
Zdaje sie, ze za 3 tygodnie maja wejsc do sprzedazy.
Na pewno niebieski. Gdzies na WUSie sie przewinal, ale nie moge znalezc. Niczego sobie.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#37 Wysłany: 2019-10-31, 19:37
bandi napisał/a:
Erolek, A są informacje czy będzie wersja 40 mm? Bo ja paczam po internetach i nie mogę znaleźć nigdzie info o tych nowych henrykach
P.S. Z wujka gugla tez korzystałem i nic
Nic, poza jedną lakoniczną informacją od Dana, że zegarki zaprezentowane w ubiegły weekend na Windup Fair w Niu Jorku wejdą do sprzedaży za 3 tygodnie i jednym niewielkim zdjęciem niebieskiego (którego nie mogę znależć).
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Pomógł: 22 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Kwi 2016 Posty: 2462 Skąd: Warszawa
#44 Wysłany: 2019-11-02, 10:18
chyba lepiej by wyglądał jakby pierścień z minutami był biały a nie błękitny
no ale wtedy trochę z indeksami by się gryzło i trzeba by pomyśleć co z nimi zrobić