Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#16 Wysłany: 2020-01-26, 21:09
kornel91 napisał/a:
Jacek ale mało funkcjonalny. Tomek podrzuca ciekawą propozycję.
Marcinie zainteresowany nie napisał nic o funkcjach tylko o kolorach w tym wymienił Kinga. Na pewno nie ma co porównywać funkcji Romka i Kinga. Który ładniejszy. też kwestia gustu. Jak bym miał mieć jednego G wziąłbym Romka.
PS. Wracając do mojej wcześniejszej wypowiedzi miałem 3x Kinga i 2x Romka. Teraz mam Kinga. King jak dla mnie jest wygodniejszy niż Romek
Marcinie zainteresowany nie napisał nic o funkcjach tylko o kolorach w tym wymienił Kinga. Na pewno nie ma co porównywać funkcji Romka i Kinga. Który ładniejszy. też kwestia gustu. Jak bym miał mieć jednego G wziąłbym Romka.
Napisał...A w zasadzie post wcześniej dopisał 👍
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2020-01-26, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#18 Wysłany: 2020-01-26, 22:43
pdrog napisał/a:
revolta napisał/a:
Napisał...A w zasadzie post wcześniej dopisał 👍
No to Romek musi być
Bier żółte gacie
Tanio nie jest ale efekt miazga
No chyba że jeszcze gdzieś znajdziesz używkę Ori gotowca
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2020-01-26, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 6 razy Wiek: 48 Dołączył: 03 Kwi 2015 Posty: 1924 Skąd: Zgierzowisko
#23 Wysłany: 2020-01-27, 20:30
pdrog, pytałeś czy są a nie gdzie kupić
Risemsna chyba tylko z drugiej ręki , ale rzadko się ostatnio pojawiają. Ubranka na allegro można dokupić, jednak żółtego nie widziałem.
Kupuj tego co Szatan w okazjach linkował. Nie wiem jak jest ze zmianą ubranka w Romku ....ja w Ryśku przy zmianie bezela popsułem barometr