Montana za 5K to myśle że spokojnie niebieskiego nabędziesz.
Aż tak mi się nie podoba, żeby 5k za niego płacić. A ten, który ostatnio był na fb miał dość sporo rys na lunecie i kopercie. A chciałbym jednak kupić coś nowego, albo chociaż w bardzo dobrym stanie.
Woytec, jakoś mnie te Roamery nie przekonują jeśli chodzi o markę, a w tych konkretnych modelach - pierwszy ma "rotor" na na tarczy (dla mnie to jak "5" w Seiko ), a drugi okropny indeks "12"
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2020-02-27, 11:06, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#17 Wysłany: 2020-02-27, 11:17
Imo te Roamery na tle pozostałych zegarów z wątku wyglądają tak... biednie. Nijakie są dosyć...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19088 Skąd: TST
#19 Wysłany: 2020-02-27, 11:33
Michał napisał/a:
...Woytec, jakoś mnie te Roamery nie przekonują jeśli chodzi o markę, a w tych konkretnych modelach - pierwszy ma "rotor" na na tarczy (dla mnie to jak "5" w Seiko ), a drugi okropny indeks "12"
Machu napisał/a:
Imo te Roamery na tle pozostałych zegarów z wątku wyglądają tak... biednie. Nijakie są dosyć...
Co prawda to prawda
Rzeczywiście takie Presage jak wrzucil satanic666byłoby najlepsze.
Chociaż nie, najlepsze byłoby jakieś GS ale to nie ten budżet.