Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#20 Wysłany: 2020-03-17, 15:28
Mam niebieski i miałem full lume. Niebieski wiadomo.... Full luma ładny nic poza tym tarcza zlewa się z wskazówkami bardzo nie czytelny. Świeci jak każde big mako czyli słabo i krótko.
Mam niebieski i miałem full lume. Niebieski wiadomo.... Full luma ładny nic poza tym tarcza zlewa się z wskazówkami bardzo nie czytelny. Świeci jak każde big mako czyli słabo i krótko.
Nudne są Big Maki
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#25 Wysłany: 2020-03-17, 20:45
kornel91 napisał/a:
revolta napisał/a:
Nudne są Big Maki
Kiedyś miałem 4 szt w tym samym czasie. Czarny niebieski pomarańcze i full lume. Tak mi się podobały. Teraz wróciłem do niebieskiego i jak bym musiał zostać jednozegarkowcem to bym został z big mako
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice