Wiem, że założenia w doopy....ale to nie ja sobie wymyśliłem, tylko Tata....i jeszcze mi wieczorem napisał, że tylko nowy.....mam wrażenie, że mu dobrych wiadomości nie przekażę....
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#18 Wysłany: 2021-02-22, 07:57
Przypomina mi to pytania znajomych - naoglądają się moich wynalazków i potem jest lista życzeń, ale zeby kosztowało 200zł i jeszcze ze sklepu w Polsce
Ostatnio zmieniony przez Machu 2021-02-22, 07:58, w całości zmieniany 1 raz
Z Kemmnerem to chyba będzie problem, bo zdaje sie że działalność jest mocno ograniczona lub całkiem zakończona. Rynek wtórny też nie jest łaskawy (zwłaszcza w kwestii tego modelu) - bardzo rzadko widuję Kemmnery gdziekolwiek do kupienia.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Przypomina mi to pytania znajomych - naoglądają się moich wynalazków i potem jest lista życzeń, ale zeby kosztowało 200zł i jeszcze ze sklepu w Polsce
No trochę tak jest... ale weź to wytłumacz 73 letniemu emerytowanemu nauczycielowi matematyki, który w dodatku jest Twoim rodzicem więc trzeba ograniczyć bluzgi.... 😉
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#25 Wysłany: 2021-02-22, 17:07
pdrog napisał/a:
Machu napisał/a:
No trochę tak jest... ale weź to wytłumacz 73 letniemu emerytowanemu nauczycielowi matematyki, który w dodatku jest Twoim rodzicem więc trzeba ograniczyć bluzgi.... 😉
Jak nauczyciel matematyki i cienka kostka, to rozwiązanie może być tylko jedno
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Erolek kalkulatorek jest super...wiem bo mam (ktoś z foruma mi kiedyś sprezentował a ja gupia pipa nie pamiętam kto)....ale nie używam, bo nawet w moim wieku ręce za krótkie do odczytu godziny