Daras, miales rotomat na 8 zegarow.
I sprzedales, a ja nic o tym nie wiedzialem!
Toc ja szukam takiego rotomatu w rozsadnych cenach.
Bow to już jakiś czas temu było - w epoce przed CW. Na kizimizi nawet delikatnie pytałem czy ktoś nie chce!
Ale nie masz czego żałować! po pół roku zaczął chodzić jak traktor Władimirec normalnie się wytrzymać nie dało! Koniec końców wylądował na alledrogo i poszedł za jakieś 700 zetafonów (za nowego dałem coś koło 130 ojro gdy ojro stało jakoś tak poniżej 4,00 plnów)
#22 Wysłany: 2010-11-30, 14:36
A tak z innej beczki, nie doczytałem się..czy wahnik "portugalczyka" nakręca w obie strony?
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu i jeśli ktoś ma ochotę na karuzel o dość eleganckim wyglądzie i ma na zbyciu niecałe trzy stówki to polecam - warto!
czemuś tu wcześniej nie zajrzałem!!!!! ach czemuż????!!!!
Mikołaj mi przyniósł i połozył pod choinką (a żona kredyt zaciągnęła na moim rachunku) żeby kupić mężowi karuzel na jeden zegarek :(:(
tragedia :(:(
lecę poderżnąć se gardło i nadgarstki - tylko najpierw wody do wanny napuszczę aby mniej bolało :( kredyt dzieci będą spłacały
tragedia