Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#18 Wysłany: 2010-12-09, 20:45
Spinner miał Maryśkę z taką tarczą (kolorki mi się pomerdały). Czy da się do pilotki? Pewnie się da, wszystko się da .. Ale lepiej niech uczeni w piśmie się wypowiedzą
Tak czy inaczej taka tarcza też mi robi, tylko jeszcze nie wiem w jakiej kopercie bym chciał, bo ani w Radku, ani w B&R niekoniecznie...
Zapytałem Jacksona o wielkość tarczy, to mnie uświadomił, że 52mm. Musiałem skorygować jego zapędy - dobrze, że chopina szybko odpowiada (choć chaotycznie, ale pewno ma co przerabiać .
Nie powiem, podoba mi się...
Tylko żeby on chociaż był Orient Brazil - znaczy się unikalny u nas...
I faktycznie, klimat wodnego pilotażu nie był przeze mnie rozpatrywany...
Z drugiej strony styl militarny - a tutaj pewne nawiązania są - to już brzmi interesująco.
Sylwek, coś ostatnio Cię na bizancjum wzięło, same na bogato nosisz.
Sylwek - kurna, jak Was rozróżniać - ten byłby moim fawortytem, gdyby występował w wersji 47mm. Niestety, widziałem tylko 44mm.
I Los Alamos ma rację, wskazówki do wymiany na niebieskie. Mam już nawet upatrzone