Obaj się będziecie z Blazem smażyc w piekle, a wszyscy znani kolekcjonerzy zdjęć bedą kręcili tam rożnem ...
Co nie zmienia faktu, ze w dużym stoponiu się z wami zgadzam ... Ale na mnie nie ma takiego grubego rożna
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#62 Wysłany: 2010-12-10, 18:31
ALAMO napisał/a:
a wszyscy znani kolekcjonerzy zdjęć bedą kręcili tam rożnem ...
Eeee spoko, to wychodzi że sam będę krecił rożen na którym będę z Blazem . O ciągotach roleksopodobnych rozmawialiśmy- więc przyznaję się bez bicia(dlatego nie rozumiem tego walenia butelką po cocacoli po łysinie...pamiętasz ). A co do rożna niby dla Ciebie(ale się przeceniasz...) to jakaś strunobetonowa żerdź wirowana by się znalazła , pozdrawiam, zardz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#65 Wysłany: 2010-12-10, 18:57
Bow, oczywiście mówisz o butelkowym . Nie ojtam, ojtam tylko to jedna z sytuacji które na na 100% pamietam . Jeszcze upuściłem czyjegoś turbilona i niechcący potoczył się po schodach pani z z recepcji z parteru przy okazji uciszania przyniosła - to też na setkę pamiętam zardz
_________________ Reservoir dogs ...
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#66 Wysłany: 2010-12-10, 19:50
A ja se zamówiłem od brodatego:
Szanse są tak 50:50
Z tego, co widzę, to jeden z ulubionych sikorów Kumotrów na CW