Dobra niby podal mi tracking nowej przesylki, ale musi miec tam niezly burdel bo kase tez mi oddal, jak sie potem okazalo przez pomylke. Teraz moje pytanie jest takie:
Maila od paypala dostalem dzis kolo poludnia ze xiao oddal mi pelna kwote, ale nie mam nic ani na koncie(karcie) ani na paypalu. Czy oni zwracaja ta kase z jakims opoznieniem?
Bo gosc faktycznie sprawia wrazenie uczciwego, ale strasznie zamotanego, i chce mu spowrotem ta kase przelac, tylko jej nie mam nigdzie.
Jeśli masz podpiętą kartę, to kasa znajdzie się na karcie z opóźnieniem - z zasady takim jak odnawianie limitu przez VISA czy tam Mastercard. Chyba że gość zrobił WPŁATĘ, wtedy miałbyś na koncie PP pieniądze. Ale zwrot zawsze idzie tam, skąd płaciłeś - czyli na kartę.
cepeen [Usunięty]
#18 Wysłany: 2010-12-17, 21:41
No na karte, czyli czekam, a tak z ciekawosci ile to moze potrwac? To jest ekarta mbank
Czaami Tomek oni nie robią zwrotu transakcji, ale przekaz środków - wtedy masz na koncie PP. Mnie się od roku błąka 15 zetafonów tam, bo jakaś melepeta tak zrobiła i teraz ciul wie co z tym zrobić ...
Blaz [Usunięty]
#26 Wysłany: 2010-12-20, 17:15
Raz miałem tak, że wróciła bezpośrednio na kartę, ale ostatnio dostałem najpierw zapytanie z paypala czy chcę przelew na kartę czy też, aby pieniądze zostały na paypalu.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#27 Wysłany: 2010-12-20, 19:21
ALAMO napisał/a:
Czaami Tomek oni nie robią zwrotu transakcji, ale przekaz środków - wtedy masz na koncie PP. Mnie się od roku błąka 15 zetafonów tam, bo jakaś melepeta tak zrobiła i teraz ciul wie co z tym zrobić ...
A to dziwne, bo powinno Ci zejść po pierwszej transakcji od zasilenia nimi konta. U mnie tak jest, że w pierwszej kolejności ściąga kasę z konta PP, dopiero resztę z KK.
Widać, co konto to inne zwyczaje
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#28 Wysłany: 2010-12-20, 21:41
Tomek napisał/a:
ALAMO napisał/a:
A to dziwne, bo powinno Ci zejść po pierwszej transakcji od zasilenia nimi konta. U mnie tak jest, że w pierwszej kolejności ściąga kasę z konta PP, dopiero resztę z KK.
Widać, co konto to inne zwyczaje
Nie wiem dlaczego tak jest ale czasem właśnie nie ściąga z konta i Ci wisi tak zbędny grosz.
Możesz przewalutować to na inną walutę której użyjesz przy następnej transakcji i powinno zejść.