Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 363 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 2010-12-23, 20:33 Klasyk w złoty kolorze.
Chyba się starzeje. Zaczynają mi się podobać zegarki w złotym kolorze.
Może coś podpowiecie?
Z chińskich, albo staruszków...
Klasyk, okrągły, koperta w złotym kolorze takoż indeksy (tylko, żadnych cyfr), z dodatków ew. kalendarz, tarcza czarna, ew. ciemnobrązowa (cała, żadnych dziurbilionów - to apropos chińczyków).
(De Lux'y bywały z czarną tarczą?)
Cena... niewielka - rodzina się rozrasta - krucho z kasą...
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#4 Wysłany: 2010-12-23, 20:41
Poljoty de lux 23 kamienie lub Poljot 16/17 kamieni, piękne garniturowce, ciężko trafić a i ceny ostatnio "oszalały", ale szukaj czasami można trafić przyzwoity egzemplarz w dobrej cenie.
Nie idź tą drogą - stalowa sterylna turbinka z czarną tarczą to mój plan na początek roku.
Na razie ich nie ma - przegapiłem moment, ale jak tylko się pojawią - musi być moja
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#12 Wysłany: 2010-12-27, 18:07
Mam wersje Sekondy, podobna do Poldka wyzej.Tylko trzeba wlos zalozyc.
Musze w koncu sie za to zabrac, bo Bauhausow u mnie brak, a cisnienie mam na noszenie takiego :C
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-12-27, 18:08, w całości zmieniany 1 raz