Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#1 Wysłany: 2010-12-26, 22:24 Jak najmniejszy zegarek
Koledzy i kolezanki w nalogu,
Moja lepsza polowka zabrala sie ostatnio za robienie sobie bizuterii - super jej wychodzi.
Szuka teraz jak najmniejszego zegarka, ktory moglaby wcisnac na lancuszek, albo pierscionek.Kolor obojetny, ruda ma zajecia z metaloplastyki w plastyku,wiec sobie tam podrasuje jak bedzie chciala.Ja wszystkie moje damki sprzedalem niestety.Macie moze Panowie i Pani cos po wiaderkach/szufladkach/szkatulkach?
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
coś mam ,ale to może być mechanizm,względnie tarcza i askazówki,co do koperty to nie przypominam sobie ,jutro poszukam..aha ale jak ma być na chodzie to raczej nie będzie..:(
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#3 Wysłany: 2010-12-26, 22:49
Jak cos z nim nie tak, to zrobie sobie sam (jesli oczywiscie obejdzie sie bez wymiany czesci).Ruda poszla spac juz, spytam sie jej jutro (-;
Ale dzieki Altec.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Najmniejszą damkę jaką mam to Czajkę 2cm szerokość na 1600
Blaz [Usunięty]
#8 Wysłany: 2010-12-27, 10:18
Hehe.
Moja żona ten etap ma już przerobiony, więc Ci mogę powiedzieć jak to się robi. Po prostu zamawia się na ebayu same koperty kobiecych zegarków. Jakieś 3 dolary za zegarek bez bransolety. Kształty są najróżniejsze.
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak