Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#17 Wysłany: 2011-01-29, 23:15
Ja polecam rozejrzeć się w ofercie Citizena. Ich automat to trwały i sprawdzony wół roboczy lepszy od mechanizmów konkurencji w tej klasie. Po organoleptycznym kontakcie z wieloma mechanizmami uważam, że werk Citizena jest lepiej wykonany od mechanizmów Seiko i Orienta.
takie Citki dla przykładu
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#22 Wysłany: 2011-01-30, 12:56
Poza tym że to nie Tourbillon tylko open heart to wszystko ok.
Bardzo dobry mechanizm i wykonanie - to samo co forumowy chronometer (pod wzgledem wykonania i mechanizmu):
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=65
Co do fossila to za te pieniądze na pewno nie opłaca się...
chomior, niech Cie cholera, ja sie cos od miesiaca zapieram wszystkimi czterema konczynami, zeby tej pomaranczy nie kliknac, a Ty wrzucasz taka fajna fotke...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#27 Wysłany: 2011-01-30, 20:12
rybak napisał/a:
chomior, niech Cie cholera, ja sie cos od miesiaca zapieram wszystkimi czterema konczynami, zeby tej pomaranczy nie kliknac, a Ty wrzucasz taka fajna fotke...
to bedzie przez Ciebie...
Twardym trzeba być, nie mnientkim
Jestem kur... od miesiaca twardszy niz Roman Bratny, juz sobie wytlumaczylem, ze... mi sie podoba, ale ze za duzy, ze indeksy minutowe za male na cyferblacie, a na bezelu za malo, ze nie ma kropki swiecacej na bezelu, ze przez guzik woda naleci, ze... ze... ze..., a on zas mnie tu tak...