Uploaded with ImageShack.us
Zdjęcie jumnięte Bibliotek@rzowi, mam nadzieję, że mi wybaczy.
Jackson winszuje sobie za nią $91 z szipem , chyba deczko przesadził ...
Nie wpadła gdzieś komuś w oko? Chcę taką z tarczą sterylną, warunek konieczny ..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#3 Wysłany: 2011-03-09, 19:01
Ano mam taką fobię, że kupuję tylko i wyłącznie nowe zegarki Takie starcze dziwactwo .. Biblio brał od Jacksona, ale temu odbiło .. albo ja nie potrafię się z nim dogadać ..
O obniżkę rzeczywiście trudno...ja zapłaciłem bodajże tyle samo, ale miałem w tym już dopłatę za superlumi (nie warto- słaba i świeci jak kupa) i wypukłe szkło bodajże. Zmieniłem też dekiel na pełny, ale to bez dopłat oczywiście.
Zapytaj u Manbushije - powinien mieć ten model, a jak nie ma to może wstawi Ci do standardowej tarczę sterylną?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#7 Wysłany: 2011-03-09, 21:31
Różnica między Colluccim a Jacksonem jest taka, że ten pierwszy jest kumaty a drugi nie bardzo. Grepsu z kombajnem mógłby nie pojąć lub, co gorsza, przysłać mi kombajn a tego nie chcę ..
Przy zakupie 5 sztuk, Jackson daje rabat 10% i to bez negocjacji. Kup 5 - wychodzi 76,5 dolca za sztukę - razem około 1110 zł, 4 sprzedajesz na bazarku po 230 zł (minimum) - Twój egzemplarz wychodzi za 190zł (lub mniej) - i to w najgorszym przypadku, daje to cenę 56$. I Ty narzekasz jeszcze, że drogo