Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Lut 2011 Posty: 846 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 2011-03-11, 19:00 Zegarek do 35$
Koledzy!
Chcę kupić czwarty zegarek. Mam 35$ na PP więc koniecznie musi byc taka opcja płatoności.
Oczywiście od razu powiecie, ze MQJ, ale mnie się średnio podoba, bardziej coś takiego:
To są zegarki ze strony apart.pl i kosztują po pare tysięcy
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#3 Wysłany: 2011-03-11, 19:12
co Timex za parę tysięcy , upss nie lubię Timex .
Pager wiesz na czym polega życie przeciętnego zegarkomaniaka codzienna porcja szukania ebay. pl ,ebay.com , allegro .
35 $ to nie jest paszport na stronę apartu
wchodzisz na ebay szukasz działu zegarki - wristwatches i zaznaczasz ile masz kasy i wśród wyników szukasz co ci się podoba .
Jak wybierzesz wklejasz tu a my ci pomożemy .
Dobrym sposobem na zagospodarowanie tej kasy jest amfibia używana , jeśli nie wintydz a np chrono kwarcowe to ebay pomoże .
Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Lut 2011 Posty: 846 Skąd: Kraków
#7 Wysłany: 2011-03-12, 08:59
Znalazłem kilka na ebay.com, to są zegarki po jakieś 20$, mam jeden taki i jestem rozczarowany jakością bransoletki, ale deising mają fajny Co o nich sadzicie?
No dobra :
1. to jest brand taki sam jak Herc, Goer czy Orkina. Zegarek jest z dość prostym mechanizmem, ale nie jest to najtańszy chodzik - wygląda na jakąś wersję 2L. Pasek jest ze zmielonego orangutana, więc od razu musisz w budżecie dodać pasek. Bałbym się jakości powłoki, ale ...
2. jak wyżej, mechanizm 2L55
3. jak wyżej, też wariacja 2L
4. tu jest gorzej, mechanizm to najtańsze ST6D
Musisz mieć na uwadze, że żaden z tych zegarków na 99% _nie jest_ stalowy.
#10 Wysłany: 2011-03-12, 10:03 Re: Zegarek do 35$
pager120 napisał/a:
Oczywiście od razu powiecie, ze MQJ, ale mnie się średnio podoba, bardziej coś takiego: