Pomarańcze są tylko piaskowane chyba. Tak się zastanawiam czy nie wziąć tej Twojej tylko oczywiście bez paprocha, sekunda mi generalnie nie przeszkadza. Ten krzywy indeks mocno widoczny??
Bow - On zazwyczaj odpowiada między 5 a 7 rano, jeśli wysłałeś po tej godzinie chyba trzeba czekać do jutra rana.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-04-18, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
No kurde ładny on jest Zastanawiam się na piaskowaną pomarańczą albo piaskowanym czarnuchem z pomarańczową wskazówką, inne opcje raczej nie wchodzą w grę
A tak BTW - załatwiłem kuriera. Dzięki pośrednictwu firmy Sendbyus.pl będzie to kurier DPD (Normalnie klienci indywidualni nie mają możliwości skorzystania z DPD), więc prawdopodobnie na terenie Niemiec dostarczy to Hermes. Koszt przesyłki ubezpieczonej na 1000zł to 86 zł z groszami.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#127 Wysłany: 2011-04-18, 21:08
bow napisał/a:
A mi jeszcze nic nie opowiedział, mój drogi imiennik
A co z Twoim nie tak? Coś mi "umkło"?
O co kufa chodzi? Na Artego nikt się dotychczas nie skarżył, słychać było tylko piania z zachwytu .. Zresztą słusznie. Miałem zegarek Rudiego w ręku - nie było się do czego przyczepić, poza faktem, że był Rudiego i nie chciał go oddać ..
Ja właśnie miałem czarnego z pomarańczową wskazówką tylko w szczotce Teraz są już niedostępne, więc do wyboru zostaje mi pewnie taki piaskowany albo piaskowana pomarańcza (czarne ze srebrnymi wskazówkami pomijam bo są dużo mniej fajne) Robert ma mi dać znać czym dysponuje w Niemczech