Pies czy kot?: pies
Wiek: 38 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5285 Skąd: Warszawa
#18 Wysłany: 2011-04-19, 19:23
kubama, ale może to lepiej, bo taki nieco inny jest, a nie prawie że kopia. Ja jestem mega zadowolony. Pod względem jakości jest dużo lepiej niż u Artego. Nie widać gołym okiem nic, do czego dałoby się przyczepić. No może minimalnie luma niedokładnie nałożona na "12", ale jak na razie nic poza tym nie widzę. Szczotkowanie ładniejsze, grawerowanie na koronce i deklu lepiej zrobione. Obrót bezela również lepiej rozwiązany - naciskasz i kręcisz, luz minimalny.
No i teraz w koncu widać kłalitę
Dać mu seryjną ETA za 3 dolary, napisać "paranoja", dać cenę 18.900 PLN, i czekać aż się jakiś z małym Wackiem trafi do kupowania ...
Bo bez tego - to fajny zegarek - jak mówił Zbyszek, przypomina lata '70, wtedy ficzerem było WR6ATM ...
Pies czy kot?: pies
Wiek: 38 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5285 Skąd: Warszawa
#21 Wysłany: 2011-04-19, 19:36
Ja to opatrzyłem się mocno, bo na wszelakich forach szukałem zdjęć tortugi i po wielu zdjęciach wybór był tylko jeden. Pomarańczowy w ogóle nie fajny jest dla mnie, bo datownik czarny.