Kilka pytań do linka:
Czy sprawdzony sprzedawca? Jak wygląda sprawa z cłem? Ile średnio się czeka na przesyłkę? Niestety stawiam dopiero pierwsze kroki w zakupach z jebaja
Oclnie tego jest mało prawdopodobne, za niska cena. A i tak pewnie wyśle to jako "prezent". FAcet ma >1600 komentarzy, i 98% ocenę, poza tym masz ochronę Paypala. Pownieneś to mieć w 2 tygodnie.
#19 Wysłany: 2011-04-16, 15:57
jslanina napisał/a:
Tylko muszę jeszcze ponegocjować legalizację kolejnego zakupu
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#23 Wysłany: 2011-04-16, 20:54
No i popełniłem przez Was kliknięcie na jebaju. Obawiam się, że jak wszystko pójdzie dobrze to łatwo się od tego uzależnić.
Dziękuję wszystkim za pomoc. Zdam relację zdjęciową jak paczuszka dotrze.
bow napisał/a:
Jako przedstawiciel 10% populacji forumowej, nie mam problemów z legalizacją, a wręcz zupełnie nie rozumiem tego tematu
Bow, nie wiem czy powinieneś się z tego cieszyć Problem legalizacji może się okazać zbawienny dla kieszeni!
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#25 Wysłany: 2011-04-27, 18:37
No i stało się - pierwszy zakup w zatoce zakończył się szczęśliwe. Dzisiaj po 11 dniach oczekiwania po powrocie czekało sobie awizo. Po wizycie na poczcie odebrałem kopertę a w niej:
Pierwsze zaskoczenie: zegareczek dość ciężki jak na takiego malucha. Pasek całkiem fajny. Aktualnie jestem PanBardzoZadowolony - więcej opowiem po dłuższym użytkowaniu.