Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#23 Wysłany: 2011-04-29, 19:43
Blaz napisał/a:
Karol, tylko jest problem. Martin Braun odpisał mi, że nie ma niestety żadnego NOSa do sprzedania
szkoda liczyłem na to że będzie miał pare sztuk na składzie.
chrono jest dostępne tu (oferta wyszukana przez dwatcha) http://www.proworth.com/b...hortflight.html
i znalazłem jeszcze tu http://www.caliberswiss.c...nts-N.B./Detail
wysyłka z Ameryki, ale mam sposób na ominięcie haraczy
Jako że żaden sponsor się nie zgłosił to pozostaje mi sprzedaż magretty. Magretta jest świetna, ale jednak z Yaegerem przegrywa. (na Magrette jest już kupiec zaklepany, ale Robciu chyba nie uszczęśliwi Cię to, bo jeśli dojdzie do transakcji, to magretta zamieszka 30 km ode mnie ) I wszystko niby pięknie ładnie, tylko paypal nie działa. Wysłałem im dwa dni temu skan dokumentów i do tej pory nic
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#25 Wysłany: 2011-05-07, 19:58
Przemyślałem sprawę i jednak nie będę kupował Yaegera. Musiałbym na sam zegarek wyładować 3500 zł, plus przesyłki, to jednak sporo kasy. Na fotkach katalogowych Yaeger wygląda rewelacyjnie, ale na rzeczywistych jest już trochę gorzej. Chodzi o lumę. Jest biała. Fotki katalogowe są lekko przekłamane, bo na nich luma jakby delikatnie świeciła. Kiedy świeci to wygląda świetnie, ale w słońcu jest nieciekawa - zwykła biała. Magretta świeci na zielono, a lumę ma lekko żółtawą i w słońcu nic nie traci. Zastanawiam się jeszcze nad Hamiltonem X-wind. Kiedy Wojtek go kupił, i wrzucił fotki na forum, to powędrował w moim rankingu na czołowe miejsce w kategorii najładniejszy chronograf, a na zatoce przy odrobinie szczęścia można go wyrwać za trochę ponad 2000. Od jakiegoś czasu mam chrapkę na chronografa, tak więc z Magrettą już się żegnam i ostrzę zęby na Hamiltona, jeśli pozytywnie przejdzie test nadgarstkowy w Zgierzu, to najpewniej dołączę do sekty X-windowej
#27 Wysłany: 2011-05-07, 21:31
a Tobie Robciu, co tak zależy żebym się pozbył Magretty przecież nie sprzedaję jej zagranicę, wiesz dobrze kto będzie nowym właścicielem
No chyba, że wy - ty i przyszły własciciel mojej Magretty już się obwołaliście drugą parą forumowych bliźniaków, nie da się nie zauważyć że kręcicie ze sobą