Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#11 Wysłany: 2011-05-08, 23:49
Dzisiaj ogarniałem temat związany ze strełą i sporo naczytałem się złego o sonnenflasche i Levenbergu. Jeśli już kupować chrono Levenberga to gdzieś polecali, żeby brać tu:
http://www.poljot24.de/
Ponoć Kampmann jest godny zaufania i ma dobrą obsługę serwisową w razie czego.
Taka striełę jak pokazałem mozna tez było dostac w sklapach w polszcze - ogladałem bardzo podobna za 1,1 k pln własnie sklepowo - ale salon "przemeblowali" wiec nie mam co polecic - teraz daja tam armaniego czy inne zegarkowe g....
Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#13 Wysłany: 2011-05-09, 00:24
No jeśli w PL da się takiego kupić, to chyba ok. Słyszałem, że Juri długo realizuje zamówienia i zdarza mu się wysłać nie to, co trzeba albo w złym stanie. Na WUS był jakiś pojazd po nim. Na hiszpańskim forum też bardzo negatywnie się do niego odnoszą, ale do szczegółów się nie dokopałem.