#5 Wysłany: 2011-05-08, 11:27
Jeden się waha, drugi głęboko zastanawia. A co tu jest do myślenia? Na myślenie jest czas jak już masz zegarek i wtedy myślisz sobie "K...a, ja p...e, ale z...y k...a zegarek. K...a. Ja p...e". I taka myśl można sobie przewijać w głowie godzinami.
No to jeszcze taki strzał. Strasznie ciężko zrobić zdjęcie tej tarczy. W rzeczywistości ma metaliczny połysk. To jest ta sama faktura co w szarym Parnisie Big Pilocie.
Ładna ta szara Panda, muszę przemyśleć, bo zastanawiam się nad białą także,
jak ktoś będzie słał zamówienie to niech da znać na PW, może się podepnę.[/b]
Kurka, fajny ten szarak. Trza się głebiej zastanowić
Ci jak zawsze piszcie po ludzku normalnie, że już dawno zamówiliście
Panda to dla mnie najładniejsza wersja Parnisa. Do tej pory moim faworytem była granatowa, ale na fotkach Ojca Jakuba szara wygląda rewelacyjnie
Kuba zabierz go koniecznie na zlot
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ładniutka ta Panda - fotki też super bo i obiekt wdzięczny. Do mnie też już parka Parnisków leci Tylko ciekawe czy przed urlopem uda mi się paczkę odebrać . Jeszcze do rodzinki tylko na czarniaka poluje
Pies czy kot?: kot
Wiek: 59 Dołączył: 02 Kwi 2011 Posty: 740 Skąd: polski biegun ciepła
#9 Wysłany: 2011-05-09, 17:27
Faktycznie ładna szara. Zaczynam lekutko żałować, że kupiłem białą a nie tę...
Kolumb28 [Usunięty]
#10 Wysłany: 2011-05-09, 18:05
Piękne te PARNISY na Twoich fotkach. Wyglądają na nich tak, jak na zdjęciach z folderów reklamowych (e tam - lepiej . One po prostu wołają by założyć je na rękę!
Dzisiaj przyjechała do mnie Panda. Kolor tarczy to jest jakiś obłęd Centralnie patrząc jest ewidentnie szara, pochylając zegarek widać poświatę tak jakby zieleni i lekkiego granatu Dla mnie to od dzisiaj najładniejsza wersja Parnisa, nawet lepsza od białej, którą miałem dwukrotnie.
Dzisiaj przyjechała do mnie Panda. Kolor tarczy to jest jakiś obłęd Centralnie patrząc jest ewidentnie szara, pochylając zegarek widać poświatę tak jakby zieleni i lekkiego granatu Dla mnie to od dzisiaj najładniejsza wersja Parnisa, nawet lepsza od białej, którą miałem dwukrotnie.
Ta jest
Foty, misiu, foty Or it didn't happend
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-05-12, 06:39, w całości zmieniany 1 raz