Fajny "kozak", ale jednak "zbyt diverowy"
Ale Leszek już coś innego wypatrzył, zresztą jakiś czas temu. Poczekam, zastanowię się, może wleci DS First, a jak nie uda się to ciągle będę zbierał i już mam cel Jak wytrwam to do zegarka kupię sobie jeszcze zgrzewkę piwa, z podziwu dla swojej słabej silnej woli, bo do tej pory trudno mi było odmówić sobie innych zegarków mając za cel jeden. Zobaczymy jak będzie tym razem
Umieściłem tutaj bo może zainteresowany zauważy. Jak coś nie tak i wbrew zasadom to proszę o skasowanie. Jak się szukacz znajdzie to osobiście post wykasuję. Ciężko ten zegarek kupić więc - ja tylko pomóc chcę
[edit mod: scaliłem wątki]
Ostatnio zmieniony przez 2011-05-12, 08:03, w całości zmieniany 1 raz
Z nieba mi spadłeś! Ciągle jej szukam, a tu jeszcze w komplecie dwie tarcze. Mam nadzieję, że uda mi się wygrać tą licytację... Boję się nieco tej lokalizacji- Hiszpania, bo słabo u nich poczta funkcjonuje, ale może zaryzykuję
Dzięki wielkie!
Blaz [Usunięty]
#52 Wysłany: 2011-05-12, 08:32
Najwyżej za zaoszczędzone dutki pojedziesz odebrać ją osobiście.
To trzymam kciuki, by udało Ci się tą aukcję wygrać.
W tym roku wakacje spędzę pewnie znowu w Bułgarii, ew. w innym kraiku z tamtego regionu więc do Hiszpanii mi nie po drodze A zaoszczędzone pieniążki wkladam w skarpetę i zbieram dalej na coś innego
Tak, tak- napisałem z prośbą czy wrzuciłby opcję Buy It Now za kasę którą uznałem za stosowną i sprzedawca zgodził się Już zapłacony więc teraz pozostaje czekać i modlić się żeby poczta nie zawiodła... Na razie szczęśliwy nie jestem, bo to połowa drogi
Ty to masz u mnie wielkie piwo za wyhaczenie tego zegarka, bo siedziałem już ponad miesiąc grzebiąc po sklepach, googlach, allegrach, ebayach, WUSach i innych timezonach
Jak przyjdzie to na pewno się pochwalę, bo tak zakochany jestem w tym bezelu że strach gadać I będę miał dwie tarcze na zmianę!
waldii [Usunięty]
#58 Wysłany: 2011-07-14, 11:21
Pozwolę sobie lekko odkopać
Takie małe info.
Jak ktoś jeszcze szuka tej certinki to leży nówka z prostymi indeksami w poznańskiej plazie.
Cena coś ponad 1700 pln.