prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#20 Wysłany: 2011-05-13, 08:54
coś mi tu nie pasuje - czy może ktoś wreszcie wrzucić dobrą fotkę granatowej? bo coś mi się nie chce wierzyć ani iksowi ani smokowi, że taka istnieje.
Chociaż z drugiej strony tak samo myślałem o szaraku... no, ale Kuba dał dobre fotki i wszystko jasne. Teraz by się przydało zobaczyć porównawczą granatowej
Oj, były już gdzieś moje fotki, na których wyraźnie widać, że jest niebieski. Nie są rewelacyjne, ale nie tak złe żeby przekłamywać kolor tarczy. U jacksona też się ostatnio pojawiły w ofercie i w opisie jest wyraźnie "dark blue dial"
Zresztą u Shaoyu są w ofercie obie wersje, dark blue i grey
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-05-13, 09:05, w całości zmieniany 2 razy
#22 Wysłany: 2011-05-13, 09:16
wybacz iksu - ale tak samo wyglądają fotki forumowca bazy, która jest ona czarna!
to co wrzuciłeś to zwykły antyreflex i nawet jeśli tam jest granatowa tarcza to tego nie widać.
już lepiej trochę u Jacksona - ale też tylko na jednym zdjęciu, tak podobnie to wygląda. ogólnie to bliżej mu do szaraka.
a opisem bym się nie sugerował - bo ma np. takie kwiatki jak "cali sandwich dial", która jest płaska jak stół i do kanapki jej daleko.
najlepsze w takich wypadkach są fotki porównawcze jak Kubama dawał
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-05-13, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
No to trzeba czekać na lepsze fotki , dla mnie to ona jest niebieska niezależnie od powłoki jaką pokryte jest szkiełko Szaraka nie miałem w ręku więc się nie wypowiadam, ale na zdjęciach Kubamy tarcza ewidentnie wygląda na szarą
To jeszcze lepiej Dla mnie dalej ta na zdjęciach od Jacksona wygląda na niebieską, możecie mi wmawiać daltonizm nawet
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-05-13, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
Darecki [Usunięty]
#26 Wysłany: 2011-05-13, 11:17
He he a nie mówiłem
Prezesso - bierz a nie zawiedziesz się! Kolor tarczy jest obłędny
#27 Wysłany: 2011-05-13, 11:50
na razie mam białą i mi wystarczy. ale drugi z kumpli, których próbuję zarazić jest tą wersją zajarany.
Tylko próbuję ustalić poprawny kolor, żeby nie było wtopy i żeby się nie zawiódł.