Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 2011-05-13, 15:47 Jakie Wiaderko ?
Szanowne Melepetosy i Forumowicze - przed nami zlot!
Chwila wiekopomna, a tym bardziej dla nowicjusza zlotowego - a takim będę (widząc relacje z poprzedniego zlotu to bym się wtedy na trzeźwo nie wybrał - a teraz cóż).
Zatem dylemat - Pułkowniki, Oberspamerzy i Naczalstwo krzyczą - Pakować Łocze!
Ale w CO? jakie wiaderko - głębokie czy płytkie, ocynk czy rdzawe, spać nie mogę, dylemat życ nie daje - Koledzy Pomóżcie - stąd ankieta.
PS. po zlocie temat można rozwinąć w opakowania podróżne i zbiór dobrych praktyk przy przewożeniu naszych najcenniejszych skarbów... lub wkleić tu Wasze opakowania i watek przenieść do Butiku
Ostatnio zmieniony przez pomyslownik 2011-05-13, 15:48, w całości zmieniany 1 raz
Arek [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-05-13, 15:51
kliknąłem na A, ale tak naprawdę to jestem za najbardziej tradycyjnym wyjściem tj. za foliową reklamówką
Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#6 Wysłany: 2011-05-13, 16:01
Pager, z 200 szt to nie wejdzie
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#7 Wysłany: 2011-05-13, 16:08
Nie biorę udziału w zlocie, ale wybrałem B, bo myślałem, że nikt nie wybierze i będzie literce smutno. A tu się okazało, że ktoś już wybrał. Przyznać się, któż ten krypto-snob?
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Pomógł: 7 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 1308 Skąd: Zakamuflowana Opcja
#14 Wysłany: 2011-05-13, 20:43
Co to się można dowiedzieć, hehe, z ankiety. Nie wierzcie w te ginące gatunki z opcji B, nie warto, teraz to same podrupki z wałęsających się kotów albo psów No chyba, że ktoś np. do Paneraja w promocji takie puzderko dostał, to niech przywozi na zlot. Przecież zgoda jest, że kłalita musi być
Ja tam tego wiele nie będę miał, ale powrzucam do worków na śmieci*, a dodatkowo w woreczki foliowe. A to wszystko do plecaka. Full Hilton