ja bym kupił Tridenta..reszta też do mnie nie gada na tyle mocno,żebym cierpiał z braku,ale ..Trident...szepcze z boczku...no .., weź ...co Ci zależy..?
Blaz [Usunięty]
#122 Wysłany: 2011-01-24, 21:20
Który jest na tej samej kopercie, co KingFisher i C4.
... Ale nie mówię, że Twoja opinia w sumie jest nic niewarta, bo jesteś właścicielem tego zegarka. ...
Ja również. Nigdzie nie napisałem, że ta opinia jest nic nie warta. Chodziło mi tylko i wyłącznie o doprecyzowanie, czyje są te opinie, bo np. laik, przypadkowo przeglądający nasze forum, mógłby to odczytać jako opinię całego świata zegarkowego, lub jakiś wybitnych autorytetów i znawców tematu. Zostało to doprecyzowane i wystarczy. Zaczynamy bić pianę .
mógłby to odczytać jako opinię całego świata zegarkowego, lub jakiś wybitnych autorytetów i znawców tematu.
No toż to o nas, co do jednego
Ani chybi
Blaz [Usunięty]
#125 Wysłany: 2011-01-24, 21:53
Tomek napisał/a:
Blaz napisał/a:
... Ale nie mówię, że Twoja opinia w sumie jest nic niewarta, bo jesteś właścicielem tego zegarka. ...
Ja również. Nigdzie nie napisałem, że ta opinia jest nic nie warta. Chodziło mi tylko i wyłącznie o doprecyzowanie, czyje są te opinie, bo np. laik, przypadkowo przeglądający nasze forum, mógłby to odczytać jako opinię całego świata zegarkowego, lub jakiś wybitnych autorytetów i znawców tematu. Zostało to doprecyzowane i wystarczy. Zaczynamy bić pianę .
Prawdę mówiąc to nie wiem o co Ci Tomku chodzi.
To, że Ward daje tak wiele za tak niewiele to opinia świata zegarkowego i znawców tematu... Tak zresztą jak Bernhardt, Kemmner i nawet Timefactors (choć to mi ciężko przechodzi przez gardło ).
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-01-24, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Prawdę mówiąc to nie wiem o co Ci Tomku chodzi. ...
Napisałeś m. in.:
Blaz napisał/a:
....Strix, ta pisanka jest uznawana za jeden z najlepiej wykonanych zegarków w tej klasie, więc nie ma się co dziwić.
Zapytałem:
Tomek napisał/a:
kto uznał ten zegarek za jeden z najlepiej wykonanych w swojej klasie? Jakaś instytucja, czy to tylko luźne opinie na forach internetowych? A może to opinie użytkowników?
Ustaliliśmy już, że użytkownicy. Pisaliśmy o tym jednym, konkretnym modelu zegarka. Mi to wystarcza za odpowiedź. I o to tylko mi chodziło. Bez podtekstów, bez --> , bez złośliwości. Jak dobrze wiesz, dla mnie ten model to stylistyczna porażka, a skoro jest uznawana za jeden z najlepiej wykonanych zegarków w tej klasie, zacząłem się zastanawiać, czy wszystko ze mną jest ok? I kto tak uważa?
Blaz napisał/a:
To, że Ward daje tak wiele za tak niewiele to opinia świata zegarkowego i znawców tematu...
A to już uogólnienie i nie dotyczy tego konkretnie modelu Warda. A z tą opinią się zgadzam.
Peace.
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-01-25, 09:00, w całości zmieniany 1 raz