Amfibie to świetne zegarki i tanie jak barszcz - za automat i WR200 2 stówy to jak darmo Amfibia i Parnis w kategorii tego co dostajemy za tak małe pieniądze są zegarkami z najwyższej półki
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Degustatorr Noir [Usunięty]
#18 Wysłany: 2011-05-25, 21:59
Dzięki, dzięki...
Karol dobrze prawi, z jednym ale: mniej, niż dwie stówy...
Szymek napisał/a:
Bardzo fajowski zestaw , jak się sprawuje w niej 2416b?
Jak się sprawuje? Raczej poprawnie , bo prawdę mówiąc nie za często wyprowadzam swoją Amfę na spacery.
Ostatnio zmieniony przez Degustatorr Noir 2011-05-25, 22:26, w całości zmieniany 2 razy
#26 Wysłany: 2011-05-28, 18:21
Cześć Tomku
Ależ ona jest niebieska, prawdziwy błękit mocnego lata
Fajna, chyba sobie kupię jedną taką Amfibie do kolekcji, nawet jak mam jej nie nosić, chyba mieć by trzeba takiego klasyka. Tylko co rusz co znajdę, to ma jakieś dziwne rysunki na tarczy, co średnio mi się podoba - jakieś nurki, statki, etc...
_________________ hrg.pl
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
#27 Wysłany: 2011-05-28, 18:30
lastrad napisał/a:
Jacek. napisał/a:
:idea:
Jakbyśmy se walnęli Amfy z AVIĄ?
U mnie tylko AVIA-W stoi
Antena ta sama co w AVII-CM - charakterystyczna.
J.
Spam [Usunięty]
#28 Wysłany: 2011-05-28, 18:31
Kolor trafiony
Degustatorr Noir [Usunięty]
#29 Wysłany: 2011-05-29, 13:59
Trafiony, jeszcze nie zatopiony...
split napisał/a:
Cześć Tomku
Ależ ona jest niebieska, prawdziwy błękit mocnego lata
Fajna, chyba sobie kupię jedną taką Amfibie do kolekcji, nawet jak mam jej nie nosić, chyba mieć by trzeba takiego klasyka. Tylko co rusz co znajdę, to ma jakieś dziwne rysunki na tarczy, co średnio mi się podoba - jakieś nurki, statki, etc...
Cześć Dominik . Amfibię bierz śmiało, pieniądze niewielkie, a zegar sympatyczny. Tylko z pewnego źródła trzeba nabyć.
Ostatnio zmieniony przez Degustatorr Noir 2011-05-29, 14:17, w całości zmieniany 1 raz