Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#86 Wysłany: 2011-06-07, 17:48
Tomek napisał/a:
Miałem Orcę - sprzedałem. Tego zegarka nie czuć na ręku. Jego tam nie ma. Jeśli lubisz czuć, że nosisz coś na ręku - nie kupuj Orki. Dołóż trochę i kup Ecozillę . Jeśli jednak Orca wygra - nie kupuj czarnej, tylko niebieską. Czarna nie ma tego uroku, co niebieska, miałem obie jednocześnie w ręku - blue bije black na głowę.
Bierz Aqualunga .. Na bransie z watchadoo wygląda jak rasowy deep diver, taki kawał żelastwa, zajeb....o żelastwa. Orka przy nim wygląda jak plastikowy, za przeproszeniem, Swatch ..
Tylko żeby się o tym przekonać - trzeba ją kupić. W realu Orca sporo dla mnie straciła, a początkowo byłem nią zachwycony.
Powiem tak, chorowałem na ten model dopóki na spotkaniu klubowym nie obejrzałem orki Tomka. Przeszło mi od razu. Może to wina uszu-są niewspółmiernie wąskie w stosunku do koperty. jak koledzy pisali żadnego innego paska poza guma firmowa nie założysz, no chyba że bedzie zabawa w wycinanie ale moim zdaniem i tak pasek okaże się za delikatny.
co do jakości gum w citkach to w ecozilli jest tragiczna. Nie da się tego nosić