Alamo- Jesteś chyba troszkę uprzedzony Akurat kutafon- w/g mnie - jest super, i zabraniam źle o nim mówić zardz
Oczywiście że jestem Serdecznie nie cierpie produktów robionych tylko po to, żeby 'z daleka było klalitę widać' Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause, jakby to zapakowali w kopertę z ladną koroką brevetowską, to byłby to całkiem fajny kandydat w budżecie do 5000 zł
#33 Wysłany: 2011-06-12, 13:19
Fajny zegar, jeden z fajniejszych w ofercie Pama. A patent z rezerwą chodu i jej lokalizacja mnie pasuje...
Świetne foty Michał, tak trzymaj.
Blaz [Usunięty]
#34 Wysłany: 2011-06-12, 13:42
ALAMO napisał/a:
zardz napisał/a:
Alamo- Jesteś chyba troszkę uprzedzony Akurat kutafon- w/g mnie - jest super, i zabraniam źle o nim mówić zardz
Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause, jakby to zapakowali w kopertę z ladną koroką brevetowską, to byłby to całkiem fajny kandydat w budżecie do 5000 zł
carlito, - po tym jak pooglądałem twoje fotki normalnie aż se marynke kliknąłem . Kawał pięknego metalu...
tą?
_________________ Segoy
carlito [Usunięty]
#37 Wysłany: 2011-06-12, 17:31
DegustatorrMrro napisał/a:
Fajny zegar, jeden z fajniejszych w ofercie Pama. A patent z rezerwą chodu i jej lokalizacja mnie pasuje...
Dzięki Tomek za pochwałke jeżeli chodzi o zdjęcia. Co do samego zegarka, to miałem poczekać na 233, ale niestety musiałbym dość długo czekać na ten model, co nie było mi na ręke i odpuściłem (co nie znaczy, że do niego nie wróce ). Pozniej w oko wpadł mi złoty Radiomir 231, ale z kolei jego z głowy mi wybiła moja dziopa, i słusznie, bo jest to zegarek typowo do garnituru, a tego ubieram od święta. W każdym razie tak jestem zafascynowany tymi zegarkami, że powoli przymierzam się do kolejnego pama...
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-12, 17:57, w całości zmieniany 2 razy
Ale ja tak, psem pana, specjalnie "na górkę", żeby nie było że jestem uprzedzony, bo bardzo jestem In hałs normalnie, całym ryjem, z przeproszeniem. Cały trust go inhałsował