A z jasną tarczą taki występuje?
Poproszę jakąś linkę, jak masz pod ręką.
Nie mam pojecia, jakie pol roku temu ta fotke gdzies tam znalazlem, nawet juz nie pamietam gdzie, moze na WUS, a moze tutaj: http://www.orientalwatchsite.com/forum/
Nie mam jego nazwy, trzebaby poszukac po jakichs onlineshopach...
Nie znalazłem na ebayu. Zastanawiam się czy warto dopłacą w citizenie do szafirowego szkiełka i dokręcania? Zegarek zamierzam nosić na codzień.
Rybak: dzięki za cenny głos w dyskusji ale wcale mi nie pomagasz (byłem już zdecydowany na citka)
Rudolf: ceny zbliżone, choć tego drugiego z szafirem nie znalazłem na ebayu. Jest w naszym sklepie internetowym ale inne kolory tarczy, w cenie pierwszego z ebaya:
Rybak: dzięki za cenny głos w dyskusji ale wcale mi nie pomagasz (byłem już zdecydowany na citka)
Buuu... A tak sie staralem...
Zycie jest brutalne i kopie zwlaszcza przewroconych
Mnie sie ten Citek jakis bezplciowy wydaje, a z porownania w codziennym uzywaniu - ani jeden (Orient) ani drugi (Citek na 4150) nie maja stop-sekundy, wiec to dokrecanie to nie jest jakas wielka przewaga IMO.
Orient star to inna liga i jednocześnie cena. Te co pokazałeś są extra ale trochę małe (36mm).
W citku nie musiałbym się martwić o szkiełko i H2O, a gdybym chciał ponosić coś innego to mógłbym dokręcać.
Ostatnio zmieniony przez rysio-ochodzki 2011-06-12, 16:03, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#27 Wysłany: 2011-06-13, 16:05
rysio-ochodzki napisał/a:
Dobra, dołączają dwa czarne konie tych wyścigów:
Zdjęcie Tomirka (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko):
My name is Tomek, T O M E KTomirek robi lepsze foty ..
Nie mam nic przeciwko ..
BFS świetny, trudno dostępny, ale polecić mogę. Będziesz bardzo zadowolony ..
Ten temat gdzies ostatno byl, nie jestem pewny, czy nie dziwnym trafem nie tutaj, ale na knives...?
Obwod to nie wszystko, sporo zalezy od budowy nadgarstka, ulozenia kosci itp. - jak masz dosc szeroka dlon i dosc "plaskie" przedramie, to i obwod nie musi byc duzy, zeby spory zegar dobrze wygladal.